Beveiliging

Inbraakdetectie

Inbraak en diefstal zijn uiterst vervelende gebeurtenissen. Kostbare spullen bent u vaak definitief kwijt en ook emotioneel is een dergelijke ervaring niet te onderschatten. Zorg ervoor dat uw bedrijfspand goed beveiligd is, zodat u met een gerust hart de deur achter u kunt sluiten. Voorkomen, signaleren en razendsnel alarmeren, kan door middel van een betrouwbare alarmcentrale.

Plaatsing, onderhoud en certificeren van alarmsystemen

Beveiliging is 100% maatwerk, uw woonhuis of bedrijfspand moet beveiligd worden om op hoogte gehouden te worden als er een inbraak plaatsvindt. De ene klant wilt dit graag zelf, voor anderen wordt dit opgelegd door de verzekeraar. Als specialist in inbraakbeveiliging geven wij u graag het juiste advies wat past bij uw behoefte, dit altijd tegen concurrerende tarieven.

Camera-observatiesysteem

Bewakingscamera’s ophangen en informatie van deze camera’s doorgeven naar iedere locatie ter wereld. Dat betekent dat u altijd kunt kijken wat er aan de hand is, of er een opvolging dient plaats te vinden of dat het om loos alarm gaat. Efficiënt en duidelijk. Door de snelle groei in techniek is het vaak zoeken naar de juiste camera voor het juiste doel. Hoe kunnen we de potentiële daders zo goed mogelijk op de camera krijgen? Als deskundige partner weten wij als geen ander hoe dat moet.

Alarmsysteem aansluiten op de meldkamer

Wanneer de verzekering eist dat een alarmsysteem aangelegd moet worden in uw bedrijfspand of woonhuis, dient deze op een meldkamer aangesloten te worden. Aansluiting op de meldkamer is altijd verstandig, naast de garanties die worden afgegeven, wordt uw alarmsysteem technisch bewaakt.

Bij Nijmko Telecom ICT & Beveiliging kunt u terecht voor:

Niet tevreden over uw huidige installateur?

Nijmko heeft kennis van meerdere typen systemen door de ruim 10 jaar ervaring in de beveiligingstechniek! Meer informatie?