Beveiliging

Inbraak detectie

Inbraak en diefstal zijn uiterst vervelende gebeurtenissen. Kostbare spullen bent u veelal definitief kwijt en ook emotioneel is een dergelijke ervaring niet te onderschatten. Zorg ervoor dat uw bedrijfspand goed beveiligd is, zodat u met een gerust hart de deur achter u kunt sluiten. Voorkomen, signaleren en razendsnel alarmeren, door middel van een betrouwbare alarm centrale.

Plaatsing, onderhoud en certificeren van alarmsystemen

Beveiliging is 100% maatwerk, uw woonhuis of bedrijfspand moet beveiligd  worden om op hoogte gehouden te worden als er een inbraak plaatsvindt. De ene klant wilt dit graag zelf, voor anderen wordt dit opgelegd door de verzekeraar. Als specialist in inbraakbeveiliging, geven wij u graag het juiste advies wat past bij uw behoefte, dit altijd tegen concurrerende tarieven.

Camera observatie systeem

Bewakingscamera’s ophangen en informatie van deze camera’s doorgeven naar iedere locatie ter wereld. Dat betekent dat u altijd kunt kijken wat er aan de hand is, of er een opvolging dient plaats te vinden of dat het om loos-alarm gaat. Efficient en duidelijk. Door de snelle groei in techniek is het vaak zoeken naar de juiste camera voor het juiste doel. Hoe kunnen we de potentiële daders zo goed mogelijk op de camera krijgen, als deskundige partner weten wij als…

Alarmsysteem aansluiten op de Meldkamer

Wanneer de verzekering eist dat een alarmsysteem aangelegd moet worden in uw bedrijfspand of woonhuis, dient deze op een meldkamer aangesloten te worden. Aansluiting op de meldkamer is altijd verstandig, naast de garantie’s die worden afgegeven, wordt uw alarmsysteem technisch bewaakt.

Bij Nijmko Telecom ICT & Beveiliging kunt u terecht voor:

  • Safety365
  • Camerabeveiliging
  • Alarmsystemen

Niet tevreden over uw huidige installateur?

Nijmko heeft kennis van meerdere type systemen door de ruim 10 jaar ervaring in de beveiligingstechniek!

Datum 17 augustus 2018 Henk Nijmeijer