ICT – Modern Workplace

Je wilt je als ondernemer natuurlijk het liefst focussen op je eigen dienstverlening. Helaas ontkom je er niet aan om ook over andere zaken na te denken, zoals ICT-beheer. De vraagstukken die hierbij komen kijken zijn uiteenlopend en worden steeds complexer. Daarom kiezen veel organisaties er tegenwoordig voor om hun ICT-beheer gedeeltelijk of helemaal uit te besteden.

ICT-beheer uitbesteden

Niets is vervelender dan dagen die zijn gevuld met het oplossen van kleine problemen en trage systemen. Zeker als dit niet je core-business is. Als ICT-specialist zijn we ervan overtuigd dat ICT-oplossingen de bedrijfsvoering makkelijker moeten maken. Met onze ICT-oplossingen zorgen we voor een goed primair proces waar je niet meer naar om hoeft te kijken. Ons team van specialisten beschikken over de ervaring en kennis voor het inrichten, beheren en verbeteren van ICT-processen. Zo ontzorgen we al jaren de werkplekken van kleine en grote ondernemingen.

ICT-oplossingen door Nijmko

Wil je je ICT-beheer uitbesteden? Dan zijn we je bij Nijmko graag van dienst met verschillende oplossingen.

Hardware en software

Bij Nijmko kun je terecht voor alle soorten hardware en software oplossingen, waaronder Desktop365 en Modern Workplace.

Desktop365

Met onze Desktop365-pakketten bieden we complete oplossingen voor internet en beveiliging, voor zowel hardware als software. Medewerkers krijgen de beschikking over een compleet door Nijmko op afstand beheerde computer, inclusief geïnstalleerde software. Na inloggen kunnen zij direct in een vertrouwde Windows-omgeving aan de slag.

Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een werkende internetverbinding en een computer. Je logt veilig in en kunt meteen aan de slag met alle standaard programma’s, zoals Office 2016. Met deze flexibele manier van werken kunnen jij en je werknemers overal gemakkelijk en snel bij. Zo heb je niet eens door dat je op een remote desktop aan het werk bent. Dat is de kracht van Desktop365.

Benieuwd naar Desktop365?

Neem contact op

Modern Workplace

Met slimme data en de nieuwste generatie zakelijke Microsoft-technologie helpen wij je bij het realiseren van jouw digitale bedrijfstransitie. De Modern Workplace-oplossing van Nijmko biedt naadloze integratie om teams samen te brengen, productiviteit te verhogen en digitale transformatie te stimuleren. Ons doel is om een omgeving te creëren waarin medewerkers gebruik kunnen maken van veilige en uiterst betrouwbare platformen. Maar ook om ideeën uit te wisselen, gesprekken te voeren, samen te werken en doelstellingen te behalen.

De voordelen van Modern Workplace op een rij:

  • Werk onafhankelijk van tijd en plaats;
  • Gemakkelijk(er) voldoen aan compliance-eisen;
  • Biedt medewerkers de gewenste flexibiliteit;
  • Beveiligt uw data zodat deze in de juiste context beschikbaar is;
  • Uitrol van apparaten onafhankelijk van ICT-afdeling, tijd en plaats.
Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten binnen onze totaaloplossing