Printing

Bij Nijmko geven we u graag advies over printeroplossingen. We werken hiervoor samen met Epson. De missie van Epson luidt “creating a sustainable world” — iets waar wij bij Nijmko ook zeker voor staan. We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen namelijk erg belangrijk. Een van de doelen waar we ons voor inzetten is duurzame oplossingen bieden. Dat is precies waarom we met Nijmko x Epson partners zijn in duurzaam printen.

Duurzaam printen, hoe werkt dat?

U denkt misschien: duurzaam printen, hoe zit dat precies? Bij de Epson-printers zit dat vooral in het energiegebruik. Omdat deze printers koude inkt gebruiken, verbruiken ze tot 90% minder energie. Daardoor hebben ze geen energie nodig om op te warmen en beginnen ze bij inschakeling meteen met printen. Nog een voordeel: door deze werkwijze printen Epson-printers veel sneller. De Epson-printer print zelfs tot 60 pagina’s per minuut! Door de koude inkt hoeft u ook niet te wachten tot deze is opgedroogd en vlekt de inkt niet wanneer de printjes uit de printer komen.

Daarnaast zijn de Epson-printers veel minder storingsgevoelig en dus betrouwbaarder. U hoeft niet bang te zijn dat u, net wanneer u haast heeft, op dat ene printje moet staan wachten. Er zitten namelijk minder draaiende onderdelen in de printer. En dat is fijn, want printerstoringen komen altijd op het slechtst mogelijke moment. 

Minder onderdelen levert tevens een tweede reden waarom Epson-printers duurzamer zijn: hoe minder onderdelen, hoe minder vervangingen. Dat houdt ook in dat er minder onderhoud nodig is. Het onderhoud dat wél nodig is, regelen wij voor u.

Alle voordelen van het aanschaffen van duurzame Epson-printers bij Nijmko op een rijtje:

  • Duurzaam product – 90% minder energieverbruik en minder (te vervangen) onderdelen
  • Koude inkt – vlekt niet
  • Hogere snelheid printen – 60 pagina’s per minuut
  • Minder onderhoud, minder storing door minder draaiende onderdelen
  • Nijmko helpt met advies, installatie en onderhoud van de apparaten

Waarom Nijmko?

Nijmko is de regionale partij voor alle (totaal)oplossingen op het gebied van Telecom, ICT en Beveiliging. We hebben veel kennis op deze gebieden en lopen voorop in de Microsoft-werkplek. Graag geven we uitgebreid advies over alle mogelijkheden rondom de Epson-printers voor uw bedrijf. 

Alles is leasebaar met een onderhoudscontract: we komen dus niet alleen installeren, maar ook onderhouden. We verkopen losse printers en totaaloplossingen, compleet aangepast naar uw wensen. Kortom: Nijmko biedt totale ICT-ontzorging op een duurzame manier. Meer informatie?