Over Nijmko

Totaaloplossingen, laat dat maar aan ons over 

Nijmko Telecom, ICT & Beveiliging bestaat al sinds 1997. Eerst 10 jaar als een Primafoon filiaal (KPN winkel) en vervolgens vanaf oktober 2007 als Telecombinatie filiaal. In de afgelopen jaren zijn we gegroeid, hebben we ons steeds meer gespecialiseerd en zijn we een breed georiënteerde en professionele organisatie geworden met betrokken, servicegerichte collega’s.

Bij Nijmko bent u elke dag weer aan het goede adres voor informatie en advies over de beste mogelijkheden voor uw organisatie. Niet alleen op het gebied van ICT, maar ook op het gebied van telefonie, beveiliging of een totaaloplossing. Wij houden van een uitdaging en doen ons best om u zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen. Onderhoud en beheer van uw netwerk? Laat dat maar aan ons over!

Onze missie: uw onderneming naar een hoger niveau

Bij Nijmko maken we graag het verschil. Dit doen we door toegevoegde waarde te bieden, en door veel aandacht te besteden aan persoonlijk contact waarbij kennis van zaken en resultaatgerichtheid naar voren komen.

Uiteraard snappen we erg goed dat u op zoek bent naar een oplossing die het ‘gewoon doet’. Daar doen we onze uiterste best voor, en tegelijkertijd treden we graag op als sparringpartner die een stukje verder kijkt. Hoe we dat doen? Door goed te luisteren, glashelder te maken wat we doen en oplossingen te bieden die uw onderneming naar een hoger niveau tillen!

Onze visie: kwaliteit en communicatie

Als ondernemer heeft u te maken met mensen, middelen en voortdurend wisselende omstandigheden. Voor het maken van snelle en degelijke beslissingen heeft u managementinformatie nodig die betrouwbaar en altijd beschikbaar is. Dat is precies waar Nijmko voor u klaar staat. Bij Nijmko:

  • Denken we vanuit uw bedrijfsdoelstellingen;
  • Is automatiseren niet het doel op zich, maar een hulpmiddel;
  • Bieden we oplossingen die zich in de praktijk al hebben bewezen;
  • Volgen we ontwikkelingen op de voet, zodat u altijd de beste kwaliteit heeft.

Kortom: we zijn goed op de hoogte van de beste oplossingen en denken altijd met u mee. Meer informatie?