Over Nijmko

Totaaloplossingen, laat dat maar aan ons over 

Nijmko bestaat al sinds 1997. Eerst 10 jaar als een Primafoon filiaal (KPN winkel) en vervolgens vanaf oktober 2007 als Telecombinatie filiaal. We hebben ons over de jaren heen gespecialiseerd in het bieden van een 100% werkende totaaloplossing voor de digitale werkplekken van onze klanten. Zo worden zij ontzorgd en kunnen ze zich focussen op de kern van hun bedrijf: dat waar zij goed in zijn. Maar ook wetende dat hun medewerkers altijd prettig kunnen werken.

Het bieden van totaaloplossingen doen we met behulp van onze betrokken en servicegerichte specialisten, die via ons kantoor, onze winkel of digitaal altijd voor je klaarstaan. De kwaliteit van de producten die we bieden, waarborgen we door met A-merken zoals Microsoft en Epson op strategisch niveau samen te werken.

Op deze manier zetten we elke dag onze klanten in hun kracht met digitale en duurzame oplossingen om optimaal te kunnen werken. Daar worden wij namelijk écht gelukkig van!

Onze missie

Iedereen kan altijd en overal prettig werken. Dat is de missie waar we elke dag samen aan werken bij Nijmko.

Dit doen we vanuit de visie om voor elk type onderneming een digitale en duurzame totaaloplossing te bieden. Wij zorgen ervoor dat de soft- en hardware-oplossing bewezen bijdraagt aan de efficiëntie van je onderneming.

Onze waarden

Betrouwbaar: Nijmko is dé partij voor het realiseren en beheren van een volledig gedigitaliseerde werkplek. Het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het altijd werkt én altijd veilig is.

Laagdrempelig: We zijn ontzettend klantgericht en we maken geen onderscheid tussen 5 en 1500 werkplekken in onze benadering. We nemen altijd de telefoon op als je ons nodig hebt. Korte lijntjes, dat vinden we heel gewoon.

Nuchter: We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We ondernemen met gepaste trots, in eenvoudige woorden en met een flinke dosis Groningse humor. Daar kun je van op aan.

Meer weten?