Over ons

Nijmko Telecom ICT & Beveiliging is sinds 1997 een professionele totaalleverancier van Telecom en ICT-oplossingen. We zijn uitgegroeid tot een professionele en breed georiënteerde organisatie met betrokken en servicegerichte medewerkers.

Specialisten op het gebied van ICT en telefonie maken het mogelijk om u een totaaloplossing te bieden. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging kan u naast telefonie en ICT ook van dienst zijn als het gaat om beveiliging en netwerkoplossingen.

Bij Nijmko Telecom ICT & Beveiliging bent u gegarandeerd aan het goede adres voor informatie en advies over de beste mogelijkheden voor uw organisatie op ICT-gebied. Maar onze dienstverlening gaat verder.

Wij ontnemen u de zorg voor het onderhoud en beheer van uw netwerk, de toegankelijkheid daarvan, denken met u mee over de bedrijfsprocessen in uw organisatie en maken specifieke klantgegevens voor u online beschikbaar.

Kom langs in ons nieuwe kantoor aan de Tinnegieter 33 in Stadskanaal en laat u overtuigen. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging is de specialist in zakelijke oplossingen.

Datum 17 augustus 2018 Henk Nijmeijer