Telecom uitbesteden

De mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie lijken bijna oneindig. Het is dan ook de kunst om de juiste middelen te kiezen en deze efficiënt op elkaar af te stemmen. Hier wil je als ondernemer het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Er is immers genoeg te doen. Toch wil je dat je werkplekken functioneel en veilig zijn. Hiervoor biedt het uitbesteden van telecom uitkomst.

Jouw bedrijfsvoering ontzorgen

De telecom specialisten van Nijmko bieden je een deskundige telecom oplossing die past bij jouw zakelijke situatie. We zoeken naar een manier om de juiste oplossing eenvoudig te integreren in jouw organisatie, om de bedrijfsvoering zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo ben je altijd optimaal bereikbaar.

Telecomoplossingen door Nijmko: Voice over IP (VoIP)

Wil je je telecom uitbesteden? Dan zijn we je bij Nijmko graag van dienst met verschillende oplossingen. Bijvoorbeeld: Voice over IP. Met VoIP-bellen telefoneer je via internet. Je IP-netwerk fungeert als het ware als kanaal voor je communicatie. Hiermee kun je veel kosten besparen. De specialisten van Nijmko hebben kennis van providers, abonnementen en tarieven.

Wil jij weten hoeveel je met VoIP kan besparen?

Digitale telefonie via Telecom365

Nijmko biedt met Telecom365 de mogelijkheid om je volledige communicatieomgeving uit handen te geven, inclusief het beheer ervan. Met deze oplossing heb je geen eigen telefooncentrale meer nodig. Je maakt dan namelijk gebruik van een dienst vanuit het netwerk van Nijmko. Wel beschik je in ieder geval over dezelfde functionaliteiten waar je gewend aan bent met je huidige telefooncentrale.

Voor deze oplossing betaal je een vast maandelijks bedrag. Dit bedrag is gebaseerd op de gewenste functionaliteit en het aantal medewerkers in de organisatie. Zo blijven de maandelijkse kosten inzichtelijk, zijn ze beter voorspelbaar en daarmee ook controleerbaar. Je ontvangt één factuur met de kosten voor het aantal werkplekken in de organisatie en voor je telefoonverkeer.

Interesse in deze totaaloplossing?

Neem contact op

Vaste en mobiele telefonie

Iedere organisatie heeft een unieke structuur en bijpassend belgedrag. Hier hoort ook een passende telefonie-oplossing bij. Als onafhankelijke partij bieden wij alle beschikbare oplossingen en abonnementen op het gebied van telecommunicatie. Wij zoeken voor u uit welke oplossing voor u passend én betaalbaar. Zo heb je met vaste telefonie één centraal punt waar de communicatie kan worden gecoördineerd. Liever een mobiele oplossing? Met mobiele telefonie creëer je een communicatienetwerk binnen en buiten je organisatie. Zo ben je altijd bereikbaar voor je klanten.

We maken graag een afspraak met je om de vaste én mobiele mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak

Internettoegang en breedband

Wanneer je als bedrijf gebruik maakt van internetapplicaties zoals webservers en e-mailservers, is het van belang om goede internettoegang te hebben. Met de juiste internettoegang heb je altijd toegang tot jouw servers, hoge upload- en downloadsnelheid en bandbreedtegarantie. Bij Nijmko verzorgen we internet(breedband-)verbindingen op maat. We werken daarbij met ADSL, COAX en glasvezeloplossingen. Onze vaste partners hierin zijn bekende grote spelers: Ziggo Zakelijk en KPN.

Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten binnen onze totaaloplossing