Onze partners

Om toe te werken naar onze missie dat iedereen altijd en overal prettig kan werken, is het voor ons essentieel dat we de kwaliteit voor onze klanten waarborgen door op strategisch niveau samen te werken met de absolute A-merken binnen de markt: Epson en Microsoft.

Op deze pagina lees je waarom we met deze partijen samenwerken voor printing  en hard- en software  voor de modern workplace, zodat je altijd en overal prettig kunt werken.

Microsoft: dé Modern Workplace

Bij Nijmko begrijpen we als geen ander dat het gebruik van de juiste ICT-structuur je processen kan maken of breken. Wie dat nog meer goed begrijpt is Microsoft. Zij hebben hun meest recente soft- en hardware zo ingericht dat het enige wat je nodig hebt om altijd prettig aan het werk te kunnen zijn, een werkende internetverbinding is.

Epson: de duurzame printoplossing

Vanuit onze eigen focus om maatschappelijk verantwoord te ondernemen was het aangaan van het partnerschap met Epson dan ook een goede en logische keuze: het is namelijk de marktleider op het gebied van duurzaam printen. Dat het ook nog eens heel prettig werkt, daar kan Gardendreams goed over meepraten.

Daarom zijn we met Microsoft een partnerschap aangegaan, waarbij we met ons expertise en de soft-en hardware van Microsoft onze klanten volledig kunnen ontzorgen. Zo kan het Groningse bedrijf VerzuimWeg al absoluut niet meer zonder.

KPN ÉÉN Goud partner

Bij Nijmko vinden we het ontzettend belangrijk dat we van alle mogelijkheden, jou het beste bieden. Daarom is Nijmko Goud Partner van KPN. Dit houdt in dat wij alle kneepjes weten van de mogelijkheden die KPN biedt en deze deskundigheid strategisch in kunnen zetten. Zo garanderen we dat we altijd de juiste keuzes maken voor jouw bedrijf als het aankomt op servers, bereik en alle andere elementen die nodig zijn. 

Ziggo Zakelijk – Geregistreerd Business Partner

Alles wat jij nodig hebt met betrekking tot verbinding met jouw klanten, leveren wij door het juiste netwerk te selecteren. Daarom zijn wij ook geregistreerd Business Partner van Ziggo Zakelijk. Door onze kennis en inzet van de juiste opties, heb jij een razendsnel netwerk om je bedrijf met jouw klanten te verbinden. 

Bedrijven in hun kracht zetten

Met dank aan deze beide partnerschappen zetten wij bedrijven in hun kracht met een digitale en duurzame oplossing om zich optimaal te focussen op waar ze goed in zijn. Zonder zich ooit zorgen te maken over het technische aspect. Daar heb je Nijmko voor.