Telecom

Telecom-oplossingen door Nijmko

De mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie lijken bijna oneindig. Het is dan ook de kunst om de juiste middelen te kiezen en deze efficiënt op elkaar af te stemmen. 

De Nijmko-specialisten van de afdeling Telecommunicatie bieden u een deskundige telecom-oplossing die past bij uw zakelijke situatie. We zoeken naar een manier om de juiste oplossing eenvoudig te integreren in uw bedrijfsnetwerk. Met de inzet van de juiste toestellen en lijnen kunnen wij er voor zorgen dat uw organisatie optimaal bereikbaar is.

Deze oplossing vormen wij op basis van een aantal mogelijkheden: Telecom 365, vaste telefonie, mobiele telefonie, breedband of Voice over IP (VoIP).

Digitale telefonie via Telecom365

Nijmko Telecom ICT & Beveiliging biedt met Telecom365 de mogelijkheid om uw volledige communicatieomgeving uit handen te geven, inclusief het beheer ervan.

Met deze oplossing heeft u geen eigen telefooncentrale meer nodig. U maakt dan namelijk gebruik van een dienst vanuit het netwerk van Nijmko Telecom ICT & Beveiliging. Wel beschikt u over minimaal dezelfde functionaliteit als u van uw huidige telefooncentrale gewend bent. 

Vaste en mobiele telefonie

Iedere organisatie heeft een unieke structuur en bijpassend belgedrag. Hier hoort ook een passende telefonie-oplossing bij. Met vaste telefonie heeft u één centraal punt van waaruit de communicatie kan worden gecoördineerd.

Liever een mobiele oplossing? Met mobiele telefonie creëert u een communicatienetwerk binnen en buiten uw organisatie. Als onafhankelijke partij bieden wij alle beschikbare oplossingen en abonnementen op het gebied van telecommunicatie. Wij zoeken voor u uit welke oplossing voor u passend én betaalbaar is zodat uw klanten u te allen tijde kunnen bereiken. We maken graag een afspraak met u om de vaste én mobiele mogelijkheden te bespreken.

Voice over IP (VoIP)

Met VoIP-bellen telefoneert u via internet. Uw IP-netwerk fungeert als het ware als kanaal voor uw communicatie. Hiermee kunt u veel kosten besparen. De specialisten van Nijmko hebben kennis van providers, abonnementen en tarieven. Wij berekenen graag wat u kunt besparen.

Internettoegang & breedband

Wanneer u als bedrijf gebruik maakt van internetapplicaties zoals webservers en e-mailservers, is het van belang om goede internettoegang te hebben. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging biedt zakelijke ADSL en glasvezeloplossingen. Met de juiste internettoegang heeft u altijd toegang tot uw servers, hoge upload- en downloadsnelheid en bandbreedtegarantie.

Bij Nijmko verzorgen we internet(breedband-)verbindingen op maat. We werken daarbij met:

ADSL (telefoonlijn)
COAX (kabel)
Glasvezelverbindingen

Onze vaste partners hierin zijn bekende grote spelers: Ziggo Zakelijk en KPN.