Printing

Bij Nijmko geven we je graag advies over printeroplossingen. We werken hiervoor samen met Epson . De missie van Epson luidt “creating a sustainable world” — iets waar wij bij Nijmko ook zeker voor staan. We vinden maatschappelijk verantwoord ondernemen namelijk erg belangrijk. Een van de doelen waar we ons voor inzetten is duurzame oplossingen bieden. Dat is precies waarom we met Epson partners zijn in duurzaam printen.

Een duurzame werkomgeving

Duurzaamheid en printen, twee woorden die op het eerste gezicht niet logisch met elkaar verbonden zijn. Maar niets is minder waar. Duurzaam printen is bij de Epson printers juist één van de voordelen. Dit zit vooral in het energieverbruik.

Omdat deze printers koude inkt gebruiken, verbruiken ze tot 90% minder energie. Daardoor hebben ze geen energie nodig om op te warmen en beginnen ze bij inschakeling meteen met printen. Nog een voordeel: door deze werkwijze printen Epson-printers veel sneller. De Epson-printer print zelfs tot 60 pagina’s per minuut! Door de koude inkt hoef je ook niet te wachten tot deze is opgedroogd en vlekt de inkt niet wanneer de printjes uit de printer komen.

Daarnaast zijn de Epson-printers veel minder storingsgevoelig en dus betrouwbaarder. Je hoeft niet bang te zijn dat je, net wanneer je haast hebt, op dat ene printje moet staan wachten. Er zitten namelijk minder draaiende onderdelen in de printer. Dat is fijn, want printerstoringen komen altijd op het slechtst mogelijke moment.

Minder onderdelen levert bovendien een derde reden waarom Epson-printers duurzamer zijn: hoe minder onderdelen, hoe minder vervangingen. Dat houdt ook in dat er minder onderhoud nodig is. Het onderhoud dat wél nodig is, regelen wij.

Alle voordelen van het aanschaffen van duurzame Epson-printers bij Nijmko op een rijtje:

  • Duurzaam product – 90% minder energieverbruik en minder (te vervangen) onderdelen;
  • Koude inkt – vlekt niet;
  • Hogere snelheid printen – 60 pagina’s per minuut;
  • Minder onderhoud, minder storing door minder draaiende onderdelen;
  • Nijmko helpt met advies, installatie en onderhoud van de apparaten.

Printingoplossingen bij Nijmko

Alles is leasebaar met een onderhoudscontract: we komen dus niet alleen installeren, maar ook onderhouden. We verkopen losse printers en totaaloplossingen, compleet aangepast naar jouw wensen. Kortom: Nijmko biedt totale ontzorging op een duurzame manier. Meer informatie?

Neem contact op

Bekijk ook onze andere diensten binnen onze totaaloplossing