Nijmko

Iedereen kan altijd en overal prettig werken. Dat is de missie waar we elke dag samen aan werken bij Nijmko. Al sinds 1997 zijn we specialist in ICT, Telecom, Beveiliging en Printing. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een professionele en breed georiënteerde organisatie. Dit doen we allemaal met behulp van onze betrokken en klantgerichte specialisten. En met een flinke dosis Groningse humor.

Nijmko totaaloplossingen

Bij Nijmko snappen we dat de dagelijkse werkzaamheden al voldoende tijd innemen en je op zoek bent naar een oplossing die het ‘gewoon doet’. Daarom ben je bij ons aan het goede adres voor advies en oplossingen die werken voor jouw organisatie. Wij focussen ons op het bieden van totaaloplossingen en maatwerk in ICT, Telecom, Beveiliging en Printing. 

Keer op keer blijkt dat onze manier van samenwerken gewaardeerd wordt en als prettig wordt ervaren. We ontzorgen je namelijk niet alleen in het beheer en onderhoud van je netwerk, maar denken ook mee in de manier waarop onze totaaloplossing je bedrijfsprocessen kunnen verbeteren. Benieuwd waarom onze klanten Nijmko als niet slechts een leverancier, maar als hun sparringpartner ervaren? Roel van Schutrups vertelt er graag meer over.