Camerabeveiliging

Tegenwoordig is camerabeveiliging een algemeen geaccepteerd middel geworden voor overzicht hebben en houden, beeldregistratie én veiligheid. Het komt steeds vaker voor dat camera’s worden gecombineerd met andere instrumenten. Zo zijn er camera’s met microfoons die geluid kunnen opnemen of realtime kunnen analyseren om bepaalde ‘incidenten’ (zoals vechtpartijen, brekend glas of iets dergelijks) te detecteren.

Particulieren

Ook particulieren zien zich tegenwoordig steeds vaker genoodzaakt hun eigendommen te beschermen met camerabeveiliging. Na installatie zijn, afhankelijk van de geleverde apparatuur, de camerabeelden live te volgen via een smartphone om zo toch nog toezicht te houden. Laat u informeren naar de mogelijkheden.

Camerasystemen

Nijmko Telecom ICT & Beveiliging levert camerasystemen op maat en naar wens van de klant. Aangezien er veel verschillende mogelijkheden zijn zoals analoge of digitale camera’s, lokaal of via internet, kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken voor advies met bijbehorende offerte op maat inclusief installatie. Maak een afspraak met een adviseur om u te laten inlichten over de mogelijkheden. U kunt bellen met het telefoonnummer 0599 655 666 en kiezen voor de tweede optie, telecom.

Scherp in Veiligheid

Lees meer

Datum 17 augustus 2018 Henk Nijmeijer