Camerabeveiliging

Tegenwoordig is camerabeveiliging een algemeen geaccepteerd middel geworden voor overzicht hebben en houden, beeldregistratie én veiligheid. Het komt steeds vaker voor dat camera’s worden gecombineerd met andere instrumenten. Zo zijn er camera’s met microfoons die geluid kunnen opnemen of realtime kunnen analyseren om bepaalde ‘incidenten’ (zoals vechtpartijen, brekend glas of iets dergelijks) te detecteren.

Particulieren

Ook particulieren zien zich tegenwoordig steeds vaker genoodzaakt hun eigendommen te beschermen met camerabeveiliging. Na installatie zijn, afhankelijk van de geleverde apparatuur, de camerabeelden live te volgen via een smartphone om zo toch nog toezicht te houden.

Camerasystemen

Nijmko Telecom ICT & Beveiliging levert camerasystemen op maat en naar wens van de klant. Aangezien er veel verschillende mogelijkheden zijn (zoals analoge of digitale camera’s en lokaal of via internet) kunt u vrijblijvend met ons een afspraak maken voor advies met bijbehorende offerte op maat inclusief installatie.

Scherp in Veiligheid

Sinds mei 2012 werken Nijmko uit Stadskanaal en Scherp in Veiligheid uit Groningen samen. Nijmko biedt al geruime tijd de mogelijkheid om hoogwaardige camerabeveiliging af te nemen en te laten installeren. Hier hebben inmiddels veel klanten gebruik van gemaakt. Samen met Scherp in Veiligheid biedt Nijmko een aanvulling op deze dienst. Meer weten? We vertellen graag meer over cameratoezicht en het gebruik van camerabeelden op deze pagina over Scherp in Veiligheid.

Maak een afspraak met een adviseur om u te laten inlichten over de mogelijkheden. U kunt bellen met het telefoonnummer 0599 655 666 en kiezen voor de tweede optie: telecom, of contact met ons opnemen via de contactpagina.