ICT-oplossingen door Nijmko

De afdeling ICT van Nijmko bestaat uit een team van specialisten. Zij bundelen hun kennis en ervaring om de beste oplossing neer te zetten op het gebied van netwerken. Ze zorgen voor een snelle en solide internetverbinding, zodat u te allen tijde met uw klanten, leveranciers en interne medewerkers kunt communiceren.

Als ICT-specialist zijn wij ervan overtuigd dat uw ICT-oplossing een ondersteuning moet zijn van uw bedrijfsvoering. Met onze Desktop365-pakketten bieden wij complete oplossingen voor internet en beveiliging, voor zowel software als hardware. Meer informatie over deze complete oplossingen? Neem dan direct contact op voor een oplossing op maat.

De Modern Workplace

Met slimme data en de nieuwste generatie zakelijke Microsoft-technologie helpen wij u bij het realiseren van uw digitale bedrijfstransitie. De Modern Workplace-oplossing van Nijmko biedt naadloze integratie om teams samen te brengen, productiviteit mogelijk te maken en digitale transformatie te stimuleren. 

Ons doel is om een omgeving te creëren waarin medewerkers gebruik kunnen maken van veilige, uiterst betrouwbare platformen. Maar ook om ideeën in uit te wisselen, gesprekken te voeren, samen te werken en doelstellingen te behalen.

Voordelen van de Modern Workplace

De voordelen van een Modern Workplace voor uw organisatie op een rij:

  • Werk onafhankelijk van tijd en plaats;
  • Gemakkelijk(er) voldoen aan compliance-eisen;
  • Biedt medewerkers de gewenste flexibiliteit;
  • Beveiligt uw data zodat deze in de juiste context beschikbaar is;
  • Uitrol van apparaten onafhankelijk van ICT-afdeling, tijd en plaats.

Desktop365

Met Desktop365 krijgt u de beschikking over een compleet, door Nijmko op afstand beheerde computer, inclusief geïnstalleerde software. Na inloggen kan een werknemer direct in een vertrouwde Windows-omgeving aan de slag. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging ontzorgt daarmee letterlijk uw werkplek.

Het gebruik van zowel Windows als de applicaties voelt opvallend snel en soepel aan. Eigenlijk heeft u totaal niet in de gaten dat u op een remote desktop aan het werk bent.

Eenvoudig overal werken

Het enige wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen, is een werkende internetverbinding en een computer (laptop, desktop of tablet). U logt veilig in en kunt meteen aan de slag. U kunt overal (thuis, onderweg, op kantoor) bij al uw bestanden (offertes, presentaties) en programma’s. U biedt uzelf, uw medewerkers en uw klanten dus een flexibele werkplek.

Office 2016 (Word, Excel, PowerPoint, Publisher, OneNote en Outlook) is standaard onderdeel van Desktop365. Ook andere programma’s die u gebruikt, kunnen aan Desktop365 worden toegevoegd. Op die manier heeft u altijd toegang tot de juiste software.

Hardware & software

Bij Nijmko Telecom ICT & Beveiliging kunt u terecht voor alle soorten hardware en software van verschillende merken en aanbieders. Wij zijn leverancier van onder andere Microsoft, Avaya, HP en GFI.

Heeft u een vraag of een speciale wens? Wij gaan graag voor u op zoek naar een passende hardware- of software-oplossing. Wilt u meer informatie?