Desktop365

Met Desktop365 krijgt u de beschikking over een compleet, door Nijmko Telecom ICT & Beveiliging op afstand beheerde computer, inclusief geïnstalleerde software. Na inloggen kan een werknemer direct in een vertrouwde Windowsomgeving aan de slag. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging ontzorgt daarmee letterlijk uw werkplek.

Het gebruik van zowel Windows als de applicaties voelt opvallend snel en soepel aan. Eigenlijk heeft u totaal niet in de gaten dat u op een remote desktop aan het werk bent.

Eenvoudig overal werken

Het enige wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen, is een werkende internetverbinding en een computer (laptop, desktop of tablet). U logt veilig in en kunt meteen aan de slag. U kunt overal (thuis, onderweg, op kantoor) bij al uw bestanden (offertes, presentaties) en programma’s. U biedt uzelf, uw medewerkers en uw klanten dus een flexibele werkplek.

Office 2016 (Word, Excel, PowerPoint, Publisher, OneNote en Outlook) is standaard onderdeel van Desktop365. Ook andere programma’s die u gebruikt, kunnen aan Desktop365 worden toegevoegd. Op die manier heeft u altijd toegang tot de juiste software.

Benieuwd naar Desktop365?