Voice over IP (VoIP)

Nijmko heeft jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke mobiele telefonie, zakelijk internet en zakelijk bellen. Ons bedrijf bestond al voor de opmars van de mobiele telefonie. We zijn begonnen met het adviseren op het gebied van mobiele telefonie en hier nooit mee opgehouden! Al jaren voorzien wij onze vaste én onze nieuwe klanten van passende abonnementen en hardware.

Telecom uitbesteden

De mogelijkheden op het gebied van telecommunicatie lijken bijna oneindig. Het is dan ook de kunst om de juiste middelen te kiezen en deze efficiënt op elkaar af te stemmen. Hier wil je als ondernemer het liefst zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Er is immers genoeg te doen. Toch wil je dat je werkplekken functioneel en veilig zijn. Hiervoor biedt het uitbesteden van telecom uitkomst.

We leveren de grote merken zoals KPN, Ziggo, Vodafone, T-Mobile, Apple, Samsung en nog vele andere. Op zoek naar kleine abonnementen voor een lage prijs of juist uitgebreidere abonnementen met onbeperkte bundels? Wij helpen jou het meest geschikte abonnement te vinden.

Jouw bedrijfsvoering ontzorgen

De telecom specialisten van Nijmko bieden je een deskundige telecomoplossing die past bij jouw zakelijke situatie. We zoeken naar een manier om de juiste oplossing eenvoudig te integreren in jouw organisatie, om de bedrijfsvoering zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo ben je altijd optimaal bereikbaar.

Telecomoplossingen door Nijmko: Voice over IP (VoIP)

Naast mobiele telefonie levert Nijmko ook vaste telefonie voor jouw bedrijf, zoals Hosted Voice over IP (VoIP). Op deze manier regel je het telefoonverkeer zo efficiënt mogelijk. Om VoIP te kunnen bellen is een goede zakelijke internetverbinding nodig. Nijmko is KPN Goud Business Partner en geregistreerd Business Partner van Ziggo Zakelijk. Wij kunnen allerlei verbindingen regelen; een hoogwaardige zakelijke glasvezel internetverbinding, verbinding via het kabelnetwerk of traditioneel via het kopernetwerk, zoals een VDSL-verbinding.

Kortom, Nijmko zorgt ervoor dat alles in verbinding staat en jij te allen tijde verbonden bent met je eigen klanten; online en telefonisch. 

Met VoIP-bellen telefoneert u via internet. Uw IP-netwerk fungeert als het kanaal voor uw communicatie. Hiermee kunt u veel kosten besparen. Nijmko Telecom ICT & Beveiliging heeft kennis van providers, abonnementen en tarieven. Wij berekenen graag wat u kunt besparen.