Managed Antivirus

Beveiliging is terecht het eerste agendapunt voor systeembeheer. Tegelijk is antivirus een noodzakelijk kwaad; het kost geld, maar levert in feite geen voorsprong op. Prioriteit of niet, het is lang geen corebusiness. Daar speelt Managed Service een belangrijke rol. U als klant moet zeker gesteld worden dat de beveiliging in orde is, maar daar vooral niet teveel mee bezig hoeven zijn.

Met Managed Antivirus ontzorgen en ontlasten wij u op beveiligingsgebied. In tegenstelling tot traditionele software pakketten kan antivirus als een dienst worden geleverd, op zichzelf of als onderdeel van een managed services overeenkomst en betaald worden naar gebruik.

Het beveiligen van werkplekken en servers vereist vanzelfsprekend een antivirus engine, maar er komt meer bij kijken dan een engine alleen. Antivirus engines moeten geïnstalleerd worden, ge-update met recente definities, bewaakt en beheerd. Indien nodig moeten er infecties worden verwijderd. Managed Antivirus stelt ons in staat om centraal en op afstand, op alle apparaten van alle klanten de antivirus engine uit te rollen, te updaten, te monitoren en te beheren.